zavřít panel
Toto pole je povinné

Víte, že přes vyhledávání najdete i pobočky?
Stačí zadat město nebo adresu.

Možná, že hledáte...

Studenti a děti mohou nyní v Raiffeisenbank získat odměnu 555 Kč na svůj nově založený účet

2. 5. 2024

Při založení AKTIVNÍHO účtu pro studenty a děti v období od 2. května do 15. června připíše Raiffeisenbank do začátku novému klientovi na účet 555 Kč, pokud alespoň jednou zaplatí kartou do 30. června. Odměna 555 Kč čeká na nezletilé školáky, kteří si založí účet společně s rodiči, stejně tak na plnoleté studenty, kteří si mohou účet snadno zřídit sami online.

„Kampaně podobného typu vnímáme jako dobrou příležitost, jak usnadnit rodičům finanční edukaci svých potomků, protože finanční gramotnost dětí je v dnešní době čím dál aktuálnější téma. Věříme, že finanční odměna do začátku pomůže klientům vyzkoušet hlavní výhody AKTIVNÍHO účtu, který poskytujeme pro děti a studenty do 26 let zcela zdarma,“ komentuje akci Dana Rieglová, segmentová manažerka Raiffeisenbank.

Součástí AKTIVNÍHO účtu jsou základní i nadstandardní bankovní služby zdarma včetně neomezených výběrů z bankomatů všech bank v Česku i zahraničí. Jeho obsluha je jednoduchá a plně online v mobilním nebo internetovém bankovnictví. Více informací si zájemci přečtou na www.rb.cz.